Nejnovější recenze ze sekce Vařiče
Rychlý ohřev, místo na plotně ještě pro další malé nádoby.
Vaříme a ohříváme denně.
K nevýhodám řadím to, že barva symbolů se brzy smyje.
- Poměr cena výkon
- Opravdu výkonný vařič, výborný je časovač., který jde nastavit od jedné minuty do tří hodin. Takže tak nehrozí, že něco připálíte.
- Výkon se nastavuje po 100W, plynulé nastavení díky elektronickému ovládání by neměl být problém. Při vaření jede hlučný větrák, který funguje ještě nějakou dobu po vypnutí vařiče. Se změnou výkonu musíte znovu nastavit časovač. Tohle má do jednoduchosti a instinktivního ovládání dost daleko.
Kvalitně fungující spotřebič se zbytečně složitou funkcí. Ovládání a vedlejší funkce jak kosmická loď, ale neumí plynule nastavovat teplotu, má dost hlasitý větrák, který běží nejen po dobu vaření, ale ještě nějakou dobu po vypnutí. Ovládání a funkce jsou řízené elektronicky, takže přepracovat software by snad neměl být problém. Všechno je zbytečně složité, dalo se to řešit daleko jednodušeji. Méně jest někdy více.
Doporučuji, ale s výhradou, že ovládání je zbytečně složité, není instinktivní a pro člověka, který očekává že otočí knoflíkem a bude vařit, se příliš nehodí.
- fubguje dle očekávání. bez chyby.
- skladny rychle hreje
- supr
Spokojeně Rychlý
Ok
- Nesvítí kontrolní světýlko na levé straně. Jinak funguje, nebudu tedy reklamovat.
Kompatibilita se starším produktem - výhoda uplatnění do původní kuchyňské linky.
Nevýhoda - v české dodávce nebyl tištěný návod v češtině.
- hezký design
- možnost přepínání mezi stupni výkonu a °C
- ukazatel zbytkového tepla
- každá plotýnka jiný výkon
- funkce ohřevu mléka
- časovač
Výhody klasické indukce pouze neznám možnost "vařit" ve °C. Aktivní časovač.
- Rychle se zahřívá a udržuje teplotu po celou dobu vaření. Stylový design, funguje jak má a skvělá cena. S kvalitou jsem spokojená. Odpovídá mým požadavkům. Rozhodně doporučuji.
- Používám to 2 týdny. Zatím žádné problémy
hezký design, jednoduchá obsluha
- Na rozdíl od podobných vařičů s litinovými plotýnkami na tomto jde smažit.
- Zpracování.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Dobrý a kvalitní pomocník i pro starší lidi.
Měl jsem skoro stejný vařič od Lidlu. Pro mne velice důležitá věc je velmi praktický a velmi užitečný vypínač po straně. Proto jsem chtěl zase ten samý.
Není úplně ten samý, je ještě vylepšený. U minulého ploténky nehřály naplno, tady ano. Takže naprostá spokojenost. Doporučuji všem, kdo se vrací, aby zkontrolovali, jestli vařič opravdu vypnuli.
Spokojenost.
- Natrefila jsem na nedobrý výrobek. Možná jeden z tisíce dobrých. To je u mne normální. Jedna plotýnka se nechce zapnout, druhá se sama vypíná a někdy se i zapne a zase vypne. Ještě zkusím na nějakou dobu vypnou že zásuvky a uvidím co bude. Je mi to moc líto, protože jinak mám s Lidl shopem jen dobré zkušenosti. Jeden výrobek mě neodradí tady nakupovat.
:-)
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »