Nejnovější recenze ze sekce Vařiče
- Výhodný
Vigan IVB1Z
Lenka
Přidáno: 28. listopadu 2023
(naposledy upraveno 28. listopadu 2023)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
- koupila jsem na vaření kávy v džezvě, ale nádoba s malým průměrem dna vypíná plotýnku, protože tato ji nerozpozná.
- Jednoduché ovládání, pochopí každý a provedení ..jsem nadšená
- skladný
- vzhled
Na chatě se nám dobře osvědčil. Už jsem nechtěla kupovat velkou sporák a tenhle dvouvařič je akorát. Je skladný, dobře se omývá.
- KVALITNI ZBOŽÍ
Jednoduché ovládání. Pěkný design. Příznivá cena.
- Splňuje mé očekávání, jednoduchá obsluha.
- Velikost
- Funkčnost
Kupovala jsem dceři do garsonky, kde není sporák. Funguje jak má a vyhovuje. Když dovaříte, uklidíte. Určitě doporučuji všem, kdo hledá alternativu místo sporáku. Cena skvělá, díky.
Royalty Line RL-DIP4000.2
Přidáno: 21. listopadu 2023
(naposledy upraveno 21. listopadu 2023)
Zakoupeno v IPRICE.CZ
- nebyl cesky navod
- Pro mne rozsah reulace 120 - 2000 W, i když není plynulá.
- Částečně plastový kryt na horní straně výrobku s ovládáním vařiče. Při častém užívání vařiče tento plastový kryt dostává zabrat, není vhodným meteriálem především po mechanické stránce.
- Uváděný výkon 120 - 2000 W, na displeji nejde snížit výkon pod 200 W. Protože potřebuji výkon kolem 120 W, to byl hlavní důvod proč jsem tento konkrétní typ kupoval a už jsem s ním měl zkušenosti, byl jsem nemile překvapen absencí uváděného výkonu 120 W. Při provedení orientačního ohřevu vody, porovnával jsem starší a nový vařič stejného typu Philco PHCP 1620 jsem zjistil, že intezita ohřevu 120 W / 200 W je přibližně stejná. Proto jsem zboží nereklamoval. Tato nepřesná informace je u tohoto typu snad ve všech eshopech.
jsem spokojený
- Kvalitní zpracování
- Uniká plyn přes kolínko připojení.Je nutné dodat těsnění.
- Snadná výměna plotýnky, lehký a stabilní.
Ideální pro občasné vaření.
Klarstein Varicook Steel CP3-Variccok-SS
Anastasiia
Přidáno: 10. listopadu 2023
(naposledy upraveno 11. listopadu 2023)
Zakoupeno v Klarstein
It looks the same as on the picture. Delivery is fast. Great quality but I didn’t use it yet. Quite noisy but it’s induction so it’s fine. I’m pleased in general. No bad impression for now!
dobrý poměr cena-užitná hodnota
- Po cca pul roce pouzivani mohu jen doporucit. Na zacatku praskani ale bylo to nadobim. Na zo ze je vařič prenosny,je konstrukce bytelná. Nekdy hlasi prehrati plotny a pak ho pojistka vypne,ale je to jen o vychytani much,jak se vhova konkretni nadobi s konkretni surovinou uvnitr. (voda je v pohode,ale u topinek se stalo,ze se varic v urcitou chvili prehral,protoze topinka uz neodebirala tolik tepla).
dle recenzi co jsem nasla je z lepsich plotynek. libilo se mi, ze je varna plocha vetsi nez u jinych indukcnich jednoplotynek . odskouseno nemam. je to darek
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »