Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Vařiče

Zelmer 41Z011

Zelmer 41Z011

Ověřený zákazník expert Elektro Anonym

Přidáno: včera, 09:09

Zakoupeno v expert Elektro

• stupňová regulace

jeden z mála vařičů bez plynulé regulace

Ověřený zákazník Elektro Oáza Filip Reinöhl

Přidáno: 11. května 2012

• levný
  • celkem výkonný
  • pěkný design
  • chybí odstupňování intenzity na regulaci

Až na chybějící čísla na knoflících je to slušný vařič za dobrou cenu.

ETA 3119

ETA 3119

ELSPOT ELSPOT

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • po zkušenostech mohu potvrdit, že Eta má kvalitnější plotýnky než konkurence
  • jednoduché ovládání i když to má asi každý vařič
  • cena což ale odpovídá kvalitě vařiče

Co vytkonout vařiči? Většinou to byli nekvalitní plotýnky a ty se Etě dá se říct povedli a nejsou tak náchylné na rezavění jako lacinější konkurence. Vařič má stejně tak jako skoro všechny ostatní plotnu o průměru 180mm a příkonem 1500W a menší o průměru 145mm a příkonu 1000W. Regulace teploty je zde plynulá, každá plotýnka má svůj vlastní indikátor provozu. Přívodní kabel je dostatečně dlouhý, ne jako u varných konvic. Po obvodu vařiče je vyvýšení, které zajistí, že Vám v případě přetečení hned všechno nezateče někam pod linku. Výrobek plně splňuje očekávání, má sice o něco vyšší cenu ale je zase kvalitnější. Jedná se rozhodně o dobrou koupi a doporučuji. Výrobce nabízí jak bílé tak nerezové provedení.

Ověřený zákazník Alza.cz Jan

Přidáno: 7. května 2012

Doporučuje produkt
  • Levné,uzavřený kryt, takže neteče spálené jídlo dovnitř.
  • Životnost

Koupil jsem už třetí. Používají jej nájemníci zřejmě denně a na takovou zátěž to asi není stavěné. Brzy se vychodí ovládací kolečka nebo vyhoří přívod k některé z plotýnek. Za cenu kole šesti stovek to ale nadělá muziky až moc. Občas, jednou za několik let, se vyhodí a koupí další.

Ověřený zákazník Elektro Oáza Milena

Přidáno: 2. května 2012

• cena, vzhled, funkčnost

příznivá cena i kvalita

Hyundai EP 300 W

Hyundai EP 300 W

Ověřený zákazník KASA.cz čmelák

Přidáno: 1. května 2012

(naposledy upraveno 5. května 2012)

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • dobře a rychle vaří,dobře řešené ovládání stupně výkonu vařiče,
  • zatím vařič funguje bez problémů

po zatím dobrých zkušenostech spotřebičů od výrobce Hyundai jsem se rozhodl koupit i tento vařič od tohoto výrobce-naopak bych si už určitě nekoupil spotřebiče od výrobce BRAVO(během tak roku a půl reklamace 2 porouchaných vařičů-plotýnka hřála i když byl vařič vypnutý,špatné a poruchové ovládání stupně výkonu vařiče,propálený povrch okolo plotýnky)

Ověřený zákazník Alza.cz Vladimír Koťa

Přidáno: 30. dubna 2012

(naposledy upraveno 30. dubna 2012)

Doporučuje produkt
  • S produktem jsme zatím velmi spokojení. Námi požadované vlastnosti splňuje.

Splňuje moderní trendy vaření a úsporu el. energie. Ovládání je intuitívní a zvládají ho starší lidé.

SENCOR SCP 1501

SENCOR SCP 1501

Ověřený zákazník ElektroCR.cz T. Fencka

Přidáno: 30. dubna 2012

Zakoupeno v ElektroCR.cz

• levyn, funkcni, pekny
  • nic

Skvely vyrobek za rozumnou cenu

Ověřený zákazník Elme.cz Anonym

Přidáno: 26. dubna 2012

Zakoupeno v Elme.cz

• rychlost ohřevu
  • zatim nic

jenom dvě poznámky:
- při zahřívání v něm lehce "cvaká", což ze začátku bylo trošku nepříjemné, ale už jsem si na to zvykla:)
- vzhledem k mému prvnímu setkání s indukčním vařením jsem se musela s vařičem sžít, první připálení mě naučilo kombinovat stupně intenzity ohřevu a teplotu:)
Jinak zatím velká spokojenost!

ETA 2117

ETA 2117

ELSPOT ELSPOT

Přidáno: 23. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • vzhledem k dlouhodobým zkušenostem mohu říct, že je určitě kvalitnější než kdekterá konkurence a vyplatí se si na Etu přidat
  • kontrolky provozu
  • vzhledově už nic moc

Jednoduchý dvouplotýnkový vařič s plotýkami o průměru 180 a 145mm jak je již zvykem. Příkon plotýnek činí 1000 a 1500W. Každá plotýnka má svůj vlastní termostat a svou vlastní kontrolku provozu. Ta na přímém světle není moc vidět. Největší výhodu ETY vidím v životnosti plotýnek. Některá konkurence je má i za půl roku prorezlý skrz na skrz, ale ne že by to bez trochu té rzi taky zůstalo. Vyvýšený okraj po obvodu vařiče Vám zajistí, že při přetečení pokrmu se Vám hned nerozleje po celé desce. Vzhledově je již tento model spíš za zenitem a doporučil by jsem už novější model 3119 který se dělá jak v bílé barvě tak i matný nerez. Cena odpovídá kvalitě. Doporučuji.

Hyundai IND 122

Hyundai IND 122

Ověřený zákazník Electro World Vaclav

Přidáno: 16. dubna 2012

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • Jednoduché a pochopitelné ovládání,dostatečné množství výkonových a teplotních stupňů.
  • Nemám

Ok

Eta 0110

Eta 0110

Ověřený zákazník Alza.cz Vojta

Přidáno: 16. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Rychlý ohřev a úsporný provoz (vaření)
  • Výkon se dá nastavit v rozmezí 180-1800 W.
  • Teplota se dá nastavit v rozmezí 60-240 stupňů C. Vyhovuje.
  • Funkce časovače je vadná.
  • Návod k obsluze uvádí, že délku vaření lze natavit v rozmezí od 5 do 180 min. Není pravda.
  • Při nastaveníTime+Heat je čas 5 minut a výkon se dá regulovat 1-10. Při nastavení Time+ Temp
  • je čas 5 min. a teplota se dá regulovat v rozmezí
  • 60-240 st.

Velice nekvalitní návod k použití. Autor návodu snad tento vařič ani neviděl

Ověřený zákazník 123shop.cz anitka

Přidáno: 13. dubna 2012

Zakoupeno v 123shop.cz

• Sem sním spokojena.

Mohu ho doporučit,okamžitě začne hřát,nemusím čekat paráda.

Solid EKC 22 S

Ověřený zákazník Elektro Oáza Marie P.

Přidáno: 12. dubna 2012

(naposledy upraveno 12. dubna 2012)

• Vzhled a výkon.
  • Nízká cena.
  • Hnědnutí kolem plotýnek.

Vzhledem k ceně je to velice dobrý výrobek. Splňuje to co jsem od něho očekávala. Není to můj první vařič a tak bych chtěla vědět , které vařiče se nevypaluji kolem plotýnek.

Ověřený zákazník Electro World Anonym

Přidáno: 11. dubna 2012

Zakoupeno v Electro World

• Pěkný vzhled,maká tak jak bylo inzerováno,tichý chod.To co jsem od výrobku požadoval,to jsem dostal.
  • o ničem nevím

Potřeboval jsem vařič a to levný,úsporný.
Doporučuji

Palson 30515

Palson 30515

Ověřený zákazník DIGIPROFI.CZ Marie Nováková

Přidáno: 10. dubna 2012

Zakoupeno v DIGIPROFI.CZ

Doporučuje produkt
  • Plotýnky se ohřívají rychle, na rozdíl od jiných v současné době dostupných dvouvařičů; pěkný design.
  • Bohužel stejně jako u jiných moderních dvouvařičů považuji za nevýhodu plynulou regulaci teploty s "nejasnou" nulou. Zlatá stará ETA.

V současné době jsem jiný - lepší - dvouvařič nenalezla, většinou trvá velmi dlouho, než se plotýnky rozehřejí, což osobně považuji za velkou nevýhodu. Proto tento produkt u mne vyhrál, mám již dva.

flavour flavour

Přidáno: 7. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Nízký výkon, špatná funkce otočných přepínačů (chybí zvýraznění vypnutí), nešťastně zvolená fukce kontrolek. Hned u nového drhne kolečko! Nikdy více!

Byl nám koupen do práce na ohřívání obědů... Při ohřívání párku třeba počítat aspoň s 30min před. Rozhodně nedoporučuji!!!

TESLA EPV-302X

TESLA EPV-302X

Ověřený zákazník RAJ-ELEKTRA Věra Zbytovská

Přidáno: 5. dubna 2012

Zakoupeno v RAJ-ELEKTRA

• splňuje očekávání

potřebovala jsem vařič, koupila jsem si vařič - odpovídá popisu a dúčelu, ke ktrému byl zakoupen

Anonym Anonym

Přidáno: 4. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • rychlé vaření, veškeré klady indukčního vaření
  • konstrukční šunt.

Právě se mi tento produkt vrátil s neuznanou reklamací . Důvod neuznání? Zkrátka jsme si dovolili na něm uvařit brambory, ze kterých vytekla voda. Toto se při vaření zkrátka stává (nebo při umývání desky, zkrátka kdykoliv, když se na něj dostane voda!), ovšem tento výrobek je konstrukčně tak špatně vyroben, že voda zateče dovnitř a zničí elektroniku. Reklamace neuznána z důvodu "používání v rozporu s návodem obsluze". Pokud tedy chcete mít indukční vařič uložený ve vitríně, kupte si tento. Pokud na něm chcet i vařit, kupte si jiný a do vitrínky si dejte broušenou vázu!

Steba IK 100

Steba IK 100

Ověřený zákazník ElektroCR.cz mareš

Přidáno: 3. dubna 2012

Zakoupeno v ElektroCR.cz

Doporučuje produkt
  • Kvalitní provedení, dobrá cena,snadná vestavba.
  • Zatím jsem nic neobjevil.

Naprostá spokojenost jak s vařičem tak s obchodem.

Zobrazuji 1 - 20 ze 262 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...14